lördag 3 augusti 2013

Poolparty


Jaha, då sitter man här i fåtöljen. För trött för att ens orka sätta sig på uteplatsen fast det nog är en av sommarens varmaste kvällar.
Men nattjobb med lite sömn därefter, matlagning, poolparty, städning och flyttning i den här tropiska värmen det tar minsann på krafterna.

Men ibland är det värt det, att bli så trött ända in i märgen. Gårdagskvällens poolparty blev en lyckad historia med allt från god mat och dryck till paraplydrinkar och ank-race. 

Iväntan på hungriga gäster...

Ugnsbakade rödbetor

Tomatsallad är mums!
Det blev väldigt många glada skratt, och något som var riktigt kul det var att ungdomarna satt med oss hela kvällen (men jag undrar om inte dom hade det roligast faktiskt...).

Kvällens höjdpunkt OCH överraskning var när mannen uppenbarade sig i sin Borat-baddräkt (mankini tror jag bestämt att det heter). Vilket jubel! Men han var kvick som attan att hoppa i poolen, och det hanns därför inte med att fånga honom på bild :). Den byttes sedan ut mot lite mer sedvanliga badkläder eftersom mannen tyckte att den "skavde"...

Mankinin utan man i...
Sedan var det ju det där med ank-racet. Vilken tävling, och vilken kämpaglöd alltså. Två och två tävlade man om vilken som kunde förflytta sin anka snabbast från kortsida till kortsida i poolen utan att röra vid ankan. 

På startlinjen - klara, färdiga...

...GÅ!!

Nära mållinjen...
Igår fick jag här på bloggen odds på den röda ankan som segrare. Men tyvärr (Moi), ledsen att behöva säga att det blev den här lille rackaren som TVÅ gånger kammade hem segern...

Kvällens vinnare - Blåankan :)
Och som tur är hade någon av festens deltagare inte lämnat något åt slumpen, utan noga tänkt över detta här med säkerheten i vattnet...





Armpuffar! Blir nästan ett minus för arrangörerna som bortsett från sådan viktig säkerhetsutrustning. Får bli bättring till nästa gång!

Idag har det varit fullt upp med röj efter gårdagens festligheter, och sedan bar det av till Ystad med lite kartonger och i ordningsställande av den nya lägenheten. I morgon går flyttlasset.

                     Ha det så himla gott alla!
                            /Lotta


 


6 kommentarer:

  1. Så roligt det låter - och vilken tur ni hade med vädret!!!

    SvaraRadera
  2. Vilken fest!
    Ser verkligen ut som ni hade det hur trevligt som helst.
    Men...vad Moi ska vara besviken nu att inte den röda ankan vann ;)
    Kram!

    SvaraRadera
  3. Åh, så mycket god mat!
    Hahaha! Jag tror vi är glada över att inte mannen i baddräkten kom med på bild! ;) ;)

    Vilken fest!

    Kram

    SvaraRadera
  4. Det gör inte så mycket att inte den röda vann!
    Men nästa gång får ni se till att trimma den lite extra.
    Festen verkar hellyckad vad gäller allt!
    Ladda nu dina batterier lite till!
    Kram

    SvaraRadera
  5. Vilket härligt poolparty, det gäller att njuta av de härliga kvällarna, Ha en fortsatt fin kväll. Kram

    SvaraRadera
  6. Hej fina Lotta!

    Vilket party!!:-) Ser och låter härligt!!

    Skäms lite nu att jag missade din tävling. Du skrev så fint och jag hade tänkt att vara med och tävla om all chokladen!! Men så sköt jag undan det för stunden och sen glömde jag...synd, för jag älskar ju choklad!

    Har haft svårt att hinna med blogg och kommentarer den senaste tiden. Så mycket som ska hinnas med trots ledighet...suck!

    Hoppas du har det bra i värmen i alla fall!

    KramCecce

    SvaraRadera