söndag 23 mars 2014

Idol-lördag...


I tisdags kom L på att han i år har åldern inne att söka till Idol. -"Det är audition i Malmö på lördag, och jag ska dit lät han meddela".

Sagt och gjort! Lördag morgon, innan f-n hade hunnit masa sig ur sängen var familjen L på väg mot Malmö och Idol audition. Kylväska med mat för dagen, paraplyer och gitarr packades med.
Väl framme hamnade vi i den berömda kön, någonstans i mitten skulle jag tro. Cirka 1500 förväntansfulla sökanden plus supporters fanns i kön.

Lååång väntan i en lååång kö!

Och då inleddes en lååång väntan. Cirka fyra timmar ute i kön, med en massa instruktioner under tiden som det filmades med kameror från alla håll och kanter.

Typiskt blåshål...

Det var svinkallt! Vi frös så tänderna skakade och tårna var helt bortdomnade. Tack och lov hade vi ingen användning av de medhavda paraplyerna. Stället audition hölls på heter Glasklart och ligger nere i västra hamnen. Ett riktigt blåshål var det där nere i hamnen!
 
Rätt som det var dök han upp, Per Lärnström, Mr programledare himself...

Mr Idol

... och ännu mer instruktioner och ännu mer filmande. 
Strax innan middag kom vi in, och kunde långt om länge tina upp.
L fick registrera sig och fylla i papper...

Äntligen inomhus!

Och sedan blev det till att vänta, vänta och åter vänta igen, samtidigt som det filmades från alla håll och kanter.

Kameror överallt
Mr Idol igen...
Många som ville visa vad de kan
Min älskade "lille" Idol :)

Efter många timmar av väntan och med öronen fulla av sång och gitarrspel  styrde vi åter kosan mot den lilla staden i öster. Nöjda och belåtna, men så himla trötta. Det tar minsann på krafterna att vara på audition :).

Hur det gick? L var nöjd med sin insats!

Hoppas att helgen varit bra och innehållsrik för dig oxå. Nu väntar nattjobb för min del igen. Två nätter i skärselden...

Ha en fortsatt fin söndagskväll!

/Lotta 

4 kommentarer:

  1. Då hoppas vi på att er idol blir just en idol :-)

    SvaraRadera
  2. Han var nöjd med sin insats? Men hallå...kom han med!? :)
    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha! Nu är du allt nyfiken Camilla! Du vet - mycket hemlighetsmakeri när det gäller TV... Men jag kan väl säga att han gick inte hela vägen, men en bit i alla fall :)...

      Radera