onsdag 3 april 2013

Ett riktigt måste!

Den 11:e maj händer det något RIKTIGT,RIKTIGT roligt!
Min fina vän, kollega, lärare och mentor, Lena Losciale kommer till oss på MaKalösa Trädgårdar och håller en kombinerad föreläsning och workshop på temat "Bakom botaniken finns tre underbara världar - mat, medicin och skönhet". Skönhet är huvudtemat under just denna eftermiddag.

Lena i sitt rätta element...
Det ska bli så himla roligt att få välkomna henne hit ner till Skåne, och få ge alla som vill och har möjlighet tillfälle att lyssna på denna helt enastående kvinna. Hon har en kunskap om örter och aromaterapi som är gigantisk, och som hon så frikostigt delar med sig av. Hennes kärlek till naturen och Moder Jord med alla dess innevånare är så stor, varm och innerlig, och jag är så tacksam över att få ha stiftat bekantskap med denna fantastiska kvinna.

Denna vårlördag i maj kommer vi att lära oss om hur vi förstår och använder oss av den botaniska, magiska växtkraft som finns i våra trädgårdar och i vår vilda natur. Lena inleder med att berätta om vad naturen och växtriket så generöst bjuder oss på, och sedan följs detta av en workshop där Lena blandar, labbar och leker ihop salvor, cerat, lyxiga oljor och makeup. 

Lätt, lustfyllt, vackert och sinnligt! Så som det ska vara...

Så go´vänner - detta är ett RIKTIGT MÅSTE! Om ni har det minsta intresse för växter, skönhet, er själva, livet... Missa då inte detta fina tillfälle att öppna dörren till en helt ny värld! Och för er som inte bor alldeles i närheten av Simrishamn; det tar ca en timme från Lund, Malmö, Höör och Kristianstad hit. Ta det som en utflykt - en lördag på Österlen, att bara vara och njuta av livet.

Känner du att du vill komma och vara med? Anmäl dig då till Malin och Karin på MaKalösa Trädgårdar på tel 0414-10501.(Det kostar en hundralapp per person).

Jag hoppas verkligen att ni är många som tar tillfället i akt. Varmt välkomna!

                             Lev väl!
                             /Lotta




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar